Byggservice

Med oss är projektet i trygga händer

Renovering

Badrum

Utbyggnad

Uterum

Mur- & putsarbeten

Microcement

Behöver du också hjälp med byggservice i Göteborg eller Borås?

HJ Bygg & Entreprenad finns här för dig som behöver hjälp med byggservice i Göteborg och Borås med omnejd. Vi åtar oss de allra flesta typer av byggjobb, från mindre snickerier åt privatpersoner till större renoveringar åt företag. Oavsett vilket typ av projekt det rör sig om är du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post redan idag! 

Johan Källqvist

PROJEKTLEDARE BYGGSERVICE

0708 – 30 00 77
johan@hj-bygg.se

Johan Källqvist projektledare Byggservice
Kontakta Simon för renovering i Göteborg & Borås.

Simon Svensson

Projektledare Byggservice

0707 – 63 14 04
simon@hj-bygg.se

Johan Källqvist hjälper med byggservice i Göteborg & Borås.

Johan Källqvist

Projektledare Byggservice
Simon Svensson hjälper med byggservice i Göteborg & Borås.

Simon Svensson

Projektledare Byggservice

Vi erbjuder byggservice på dina villkor, enligt dina önskemål

Vi ser till arbetet blir utfört enligt tidsplan och budget.

 Det finns många anledningar till att anlita oss för byggservice. En renovering som utförs på rätt sätt leder inte bara till att öka livskvaliteten, det ökar värdet på din fastighet och kan många gånger även leda till stora energibesparingar.

Genom att lägga nytt tak eller byta ut gamla fönster och dörrar kan göra att du undviker framtida problem med fukt och mögel, samt förhindra ett betydligt större arbete efter att skadan väl har inträffat.

Byggservice med stort fokus och enligt plan.

Efter mer än 50 år av byggbranschen har vi stött på det mesta. Uppdragen som vi åtagit oss har varierat i både storlek och område, och med kunskapen och erfarenheten som vi har samlat på oss kan vi med gott samvete säga att vi behärskar allt som har med renovering, nybyggnation och ombyggnation att göra.

Tillsammans med våra uppdragsgivare ser vi till att utföra våra tjänster med stort fokus, och att varje projekt fortgår som planerat – strukturerat, professionellt och med hög kvalitet.

HJ Bygg & Entreprenad utför byggservice och renovering i Göteborg & Borås

Vår kunskap om byggservice är din tillgång

Duktiga och serviceinriktade snickare och plattsättare.

Att inge trygghet och förtroende hos våra kunder ser vi som en självklarhet. Att våra kunder litar på att vi utför våra tjänster på bästa möjliga sätt har inte endast gjort att våra projekt flutit på smidigare. Det har också gjort att vi skapat många starka kontakter med människor som återkommit nästa gång de behövt hjälp med de tjänster vi erbjuder.

Våra duktiga och serviceinriktade snickare och plattsättare står alltid redo att hjälpa dig, oavsett vilket typ av byggprojekt det rör sig om.

Genomförda projekt

Inspireras av våra tidigare byggen 

HJ Bygg & Entreprenad utför det mesta inom byggservice. Oavsett om du behöver hjälp med renovering av badrummet, fönsterbyte eller med omläggning av taket, ser våra rutinerade och serviceinriktade snickare till att arbetet blir utfört enligt både tidsplan och prisförslag.

Låt HJ Bygg & Entreprenad hjälpa dig att förverkliga bygget

Kontakta oss för byggservice & renovering i Göteborg och Borås

Behöver även du hjälp med renovering, utbyggnad eller ombyggnad, erbjuder vi på HJ Bygg & Entreprenad att hjälpa dig. Du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi åtar oss de allra flesta a typer av jobb, från de mindre projekten, till totalrenoveringar åt större företag i Göteborg och Borås med omnejd.