Entreprenad

Inga projekt är för små, inga byggen för stora

Entreprenad

Villaprojekt

Lager & logistik

Kontor & lageranpassningar

Projektering

Behöver du också hjälp med entreprenad i Göteborg & Borås?

Hej och välkommen till HJ Bygg & Entreprenad! Vi finns här för dig som behöver hjälp med entreprenad i Göteborg eller Borås med omnejd. Vi åtar oss de allra flesta  typer av jobb, från mindre projekt till totalentreprenad åt större uppdragsgivare. Varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post redan idag!

Simon Gabrielsson

Entreprenadchef

0702 – 47 60 09
gabrielsson@hj-bygg.se

Simon Gabrielsson Entreprenadchef
Kontakta Simon Svensson för entreprenad i Göteborg & Borås

Simon Svensson

Projektledare Entreprenad

0707 – 63 14 04
simon@hj-bygg.se

Johan Källqvist hjälper med byggservice i Göteborg & Borås.

Simon Gabrielsson

Entreprenadchef
Simon Svensson hjälper med byggservice i Göteborg & Borås.

Simon Svensson

Projektledare Byggservice

Resultat som överensstämmer med behov, önskemål och budget

En partner som driver projektet tillsammans med dig.

 HJ Bygg & Entreprenad finns där för dig som vill ha hjälp med allt från renovering av villan i Göteborg, till nybyggnation av kontor och lager i Borås. Tillsammans med våra kunder strävar våra serviceinriktade snickare och plattsättare att alltid leverera resultat som överensstämmer med behov, önskemål och överenskommen budget.


För oss är varje nytt byggprojekt en utmaning att överträffa de förväntningar som finns hos kunden. Genom att ta kontakt med oss på HJ Bygg & Entreprenad får du inte en partner som driver projektet åt dig, utan en partner som tillsammans med dig driver det mot ett gemensamt mål.

Vi har erfarenhet av det mesta inom bygg och entreprenad.

Efter över 50 års inom byggbranschen arbetar vi med det mesta inom byggservice och totalentreprenad. Tillsammans med våra uppdragsgivare i Borås och Göteborg med omnejd har vi genom åren byggt allt från unika villor från grunden, till att ha totalrenoverat butiker, kontor och lagerlokaler.

Genom att erbjuda våra byggtjänster åtar vi oss att:
  • Genomföra våra tjänster som utlovat med bästa möjliga resultat, med realistiska tidsplaner och offerter
  • Vara tillgängliga för frågor och att vara transparanta genom hela processen, från idé till slutfört uppdrag. Tillsammans arbetar vi mot det gemensamma målet av ett fulländat slutresultat
  • Arbeta strukturerat och enligt plan. Med insikten av att varje projekt är olikt det andra, vet vi vilka typer av svårigheter som kan uppstå på vägen och kan därför tackla dessa utan att det innebär komplikationer för bygget
Låt HJ Bygg & Entreprenad hjälpe dig i Göteborg och Borås.

Från enklare renoveringar till totalentreprenad

Hög precision vad gäller detaljer och hantverkskonst.

 Eftersom våra snickare på HJ Bygg & Entreprenad arbetar med alla typer av byggprojekt, från mindre renoveringar och ombyggnationer åt privatpersoner till entreprenadarbeten åt större företag, är vi noga med att alltid sätta realistiska tidsplaner.


För oss är varje nytt byggprojekt en utmaning att överträffa de förväntningar som finns hos kunden. Genom att ta kontakt med oss på HJ Bygg & Entreprenad får du inte en partner som driver projektet åt dig, utan en partner som tillsammans med dig driver det mot ett gemensamt mål.

Genomförda projekt

Inspireras av våra tidigare byggen 

 Oavsett vem uppdragsgivaren har varit har vi lärt oss vikten av att skapa starka relationer med de privatpersoner och företag vi hjälpt, och har förutom vår erfarenhet av allt inom byggbranschen, också samlat på oss en lång rad av återkommande kunder.

HJ Bygg & Entreprenad hjälper dig att förverkliga drömmen

Kontakta oss för totalentreprenad i Göteborg och Borås

Om du har en dröm som du behöver hjälp med att förverkliga erbjuder vi på HJ Bygg & Entreprenad att hjälpa dig att uppnå den. Du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi åtar oss de allra flesta a typer av jobb, från de mindre projekten, till totalentreprenad åt större uppdragsgivare i Göteborg och Borås med omnejd.