Unikt & modernt attefallshus

Byggnation av attefallshus och uteplats i Varberg.

Varberg

Alla bekvämligheter en bostad kan erbjuda

Sommar 2021 markerade starten på ett spännande projekt för oss på HJ Bygg & Entreprenad. Vi påbörjade konstruktionen av ett vackert attefallshus utrustat med alla bekvämligheter en bostad kan erbjuda. Ett av de mest framstående inslagen i detta projekt är användningen av cederträ för panelen. Cederträ är känt för sin hållbarhet och vackra patina som utvecklas över tiden. Det tillför en naturlig och tidlös skönhet till hela konstruktionen.

Byggnation av attefallshus och uteplats i Varberg.

Byggstart

Sommar 2021

Entreprenadform

Byggservice

Yta

80 kvm

Plats

Varberg

Hög standard av kvalitet & hantverk

Det färdiga projektet slutade i ett unikt och modernt attefallshus, fullt utrustat med ett modernt kök, ett elegant badrum och ett mysigt sovloft som tillför bostaden en hemtrevlig och charmig känsla. Intill attefallshuset uppförde vi även en praktisk friggebod, perfekt för förvaring eller som ett extra utrymme för gäster. För att fullända hela bostadsupplevelsen och utnyttja de svenska sommardagarna till fullo, kompletterade vi med en rymlig altan där man kan njuta av soliga dagar och varma kvällar.

Arbetet med detta projekt skedde i etapper från sommaren 2021 och fortsatte till våren/början av sommaren 2023. Genom att ta pauser mellan etapperna kunde vi se till att varje del av projektet uppfyllde våra höga standarder för kvalitet och hantverk.

Galleri

HJ Bygg & Entreprenad hjälper dig att förverkliga dina drömmar

Har du ett projekt som du vill förverkliga?