Renovering av exklusivt badrum

Bastu & attefallshus i Borås

Borås

Badrum med exklusiva materialval och hög finish

Vintern 202s markerade början på ett  ambitiöst projekt, ett badrum där vi satte kvalitet och exklusivitet i första hand. Efter månader av dedikerat hantverk och noggrann uppmärksamhet på detaljer, kunde vi stolt färdigställa projektet tidig vår 2023.

För att skapa en stabil och välisolerad grund behövde vi först bila ur den ursprungliga plattan. Sedan gjöt vi upp den på nytt med EPS-cement, vilket inte bara garanterade utmärkt isolering utan även en robust grund. Med detta i åtanke lade vi också till ny vattenburen golvvärme, en perfekt lösning för att hålla badrummet bekvämt året om.

Renovering av badrum i Borås.

Byggstart

Vinter 2022

Entreprenadform

Byggservice 

Yta

30 kvm

Plats

Borås

En oöverträffad helhetsupplevelse

Med tanke på att detta badrum är i ett källarutrymme, valde vi ett diffusionsöppet tätskikt för att förhindra fukt och skapa en sund inomhusmiljö. Designen inkluderade två duschrännor, vilket gjorde det möjligt för oss att behålla samma 60×60 plattor i golvet utan att bryta mönstret med ett traditionellt kuvertfall. Detta, tillsammans med plattorna på väggarna, skapade en enhetlig och lyxig estetik.

Vi installerade en dubbeldusch med en elegant ledlist i nischen och måttanpassade duschväggar för att garantera bästa möjliga användarupplevelse. Dessutom monterade vi nya fönster utrustade med en överliggande ledlist, vilket ger ett mjukt och behagligt ljus i rummet dygnet runt. För att komplettera utrymmet har vi även lagt till en stor dubbel kommod, en separat toalettdel och ett imponerande helgjutet fristående badkar.

 Varje detalj, från de måttanpassade duschväggarna till den noggrant valda belysningen, speglar vårt engagemang för kvalitet och hantverk. Detta badrum är inte bara en funktionell plats; det är ett konstverk där varje materialval och designbeslut bidrar till en oöverträffad helhetsupplevelse. Vi är själva stolta över vad vi har uppnått och ser fram emot fler projekt som detta i framtiden.

Galleri

HJ Bygg & Entreprenad hjälper dig att förverkliga dina drömmar

Har du ett projekt som du vill förverkliga?